Carta

vermut

Per acompanyar el vermut

Recuperem una de les begudes d’antany, per acompanyar una cosa que és molt nostre, l’aperitiu.

Per acompanyar el vermut

ANXOVA DE SANTOÑA MARINADA (ut.)
2,75€
“GILDA” C.P (ut.)
3,50€
PATATES XIPS “SAN NICASIO”
3,00€
OLIVES FARCIDES D’ANXOVA “EL XILLU”
3,50€
OSTRA SPECIALE UTAH BEACH No3 “NORMANDIA” (ut.)
3,50€
ENSALADA RUSSA
7,50€
CROQUETA DE PERNIL I VEDELLA (ud.)
2,75€
SEITONS EN VINAGRE AMB OLI DE ROMANÍ (ut.)
2,00€
PERNIL IBÈRIC DE GLA D.O. GUIJUELO (50gr.)
15,00€

LI OFERIM DOS TIPUS DE PA

Pa

DE FARINA DE MOLÍ DE PEDRA
2,50€

Ideal per a dues persones

PA DE PAGÈS UNTAT AMB TOMÀQUET DE PENJAR
2,50€
primeros

Els primers a taula…

Una mica de verd, una verdura nova, en mans d’una cullera o simplement obrim boca… Pensant el que vindrà després.

Els primers a taula

BOL D’ENCIAM, PASTANAGA I API
6,50€
PROVOLONE A LA GRAELLA AMB “CHIMICHURRI”
9,50€
TRUITA TRENCADA DE PATATES I BOTIFARRA
10,50€
PATÉ DE CAMPANYA AMB CEPS I PURÉ DE PRUNES
14,50€
AMANIDA DE TOMÀQUET, ALVOCAT, MATÓ, PINYONS I ALFÀBREGA
12,00€
GASPATXO BASC AMB BONÍTOL SOASADO
11,50€
postres

Plats del dia

Plats del dia

pescados

Els peixos

Amb els ulls brillants, els lloms tersos i com no, amb les agalles vermelles.

Els peixos

TRONC DE LLUÇ AL “PENALTY”
20,00€
tartares

Els tàrtars

“Remanava i remanava el rovell de l’ou, al qual afegia anxoves, mostassa i oli… Després van seguir les tàperes, el tomàquet i les xalotes… Sense deixar de barrejar; hi afegia gotes d’alquímia i alcohols… L’invent anava agafant forma i, com per art de màgia, va aparèixer la untuositat”

Els tàrtars

DE SALMÓ
20,50€
DE TONYINA AMB ALVOCAT I MAIONESA DE KIMCHI
24,00€
DE FILET DE VEDELLA
24,50€
DE FILET DE VEDELLA A LA MODA FRANCESA
24,50€
DE FILET AMB FORMATGE STILTON
25,00€
DE FILET DE VEDELLA AMB OU FREGIT
25,00€
cuchillo

Races, talls, brases…

ANGUS: Raça originaria d’Irlanda, implantada desde 1920 en les pastures argentines. Vedelles femelles de dos anys d’edat, que pasturen en llibertat a camp obert. Fet que otorga que les seves carns siguin més baixes en greixos i colesterols.

Angus_ca

FILET DE VEDELLA 230gr.
25,50€

Puré de patates i cebetes glacejades

LLOM ALT 380gr.
24,50€

Patates gratinades

Després de molt insistir i per aclamació popular, dedicat a tots vostès…

Angus_dedicat_ca

L’HAMBURGUESA CASA PALOMA 250gr.
20,00€

Al plat, amb patates fregides i salsa deluxe

Les salses

La nostra filosofía pretén que es puguin degustar les nostres carns al natural, però hem preparat les salses que, per antonomàsia, millor acompanyen una gran vianda.

Les salses

AL PEBRE NEGRE
3,00€
CAFÈ DE PARÍS
3,00€
CHIMICHURRI
3,00€
BEARNESA
3,00€
cuchillo

Races, talls, brases…

FRISONA O SIMENTAL: Raça originària del centre d’Europa. Són animals de 8 a 10 anys, que a la seva primera etapa s’empren per a la producció de llet i després s’engreixen per millorar-ne la qualitat de la carn. Les carns d’aquestes races necessiten una maduració que oscil·la entre els 21 a 60 dies.

El gust és contundent i mantegós, gràcies a la infiltració i al temps de maduració.

Frisona o Simental_ca

LLOM BAIX 380gr.
29,00€

40 D/M. Puré de moniato i gingebre)

COSTELLA / kg.
52,50€

60 D/M. Amanida i pebrots del piquillo

WAGYU: A principis del segle XX a l’era “Meiji” l’adopció de costums occidentals, d’introduir el consum de carn a la dieta nipona. Es una raça mil·lenària i de culte, fins i tot declarat Tresor Nacional del Japó. El seu significat “bestiar japonès”, també es coneix com Kobe Beef.
Alt nivell d’infiltració de greix intramuscular, és la base d’un sabor, textura i suculència extraordinari.

Wagyu_ca

PICANYA 300gr.
42,50€

Patates gratinades

LLOM BAIX 300gr.
65,00€

Patates gratinades

carnes

Races, talls, brases…

En Casa Paloma treballem amb “Cárnicas Lyo” que fan de la seva feina, la seva passió, localitzen Rossas i Bous per tota Galicia en vida y son sacrificats en A Coruña.
Amb aquestes joies, intentem el més difícil encara, la maduració extrema.

ROSSA GALLEGA “100 DIES DE MADURACIÓ”

Rossa gallega

FILET DE VEDELLA 250gr.
35,00€

Puré de patates i cebetes glacejades

COSTELLA / kg.
78,00€

Amanida i pebrots del piquillo

BOU “270 DIES DE MADURACIÓ”

Bou

postres

Postres

Gaudeix amb les nostres postres elaborades artesanalment per Laura Pascual

Postres_ca

Pastís de Formatge 2010
7,50€

Sorbet de Gerds

Mousse de Xocolata de la inoblidable Coté
7,50€

Nata muntada – Galeta de cacau

Pa de pessic de Pastanaga i Taronja
7,50€

amb gelat gingebre

Taula de formatges

Assortiment de 2 varietats 8€ / Assortiment 4 varietats 15€

Gelats i Sorbets Artesans
6,00€

Sorbet de Gerds / Sorbet de Llimona / Sorbet de Pera / Gelat de Iogurt / Gelat de Vainilla / Gelat de Xocolata / Gelat de gingebre

Vi dolç per acompanyar… copa/ampolla

Vi dolç

Don PX Reserva. D.O Montilla – Moriles
6,00€ / 52,00€
Jorge Ordoñez No 2 Moscatel. D.O Malaga
5,00€ / 24,00€
Château Dereszla Tokaji Aszú 5 Puttonyos
7,00€ / 32,00€
Papillon de Sauterns – Sauterns
5,00€ / 34,00€
Malus Mama – Sidra
9,00€ / 60,00€